Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Luba)
Wiking
gabriel napisał:
Luba napisał:...Jestes rasistą? Z czego wynikają Twoje pobudki? Jeżeli można zapytac...
Tak zostałem wychowany... co prawda początki były bardziej Narodowo-Nacjonalistyczne...
Chociaż nie mam pochodzenia..." z TYCH SFER"... , jednak Moi przodkowie byli Wolnymi rzemieślnikami, gdyż zajmowali się Murarstwem i rzeźnictwem .
Z czasem przeszło to na wyższą politykę ....
A od kiedy jestem w Norge , przebywam w środowisku Mnie podobnych .
Norgi to w pewnym sensie zaślepieni Narodowościowcy ... i tym samym również zakamuflowani RASIŚCI ...

Ja z moimi poglądami nie kryję się , pomimo iż jestem przez Norgów pouczany , że tak jawnie nie powinienem swojej niechęci manifestować... .
Co Ja jednak mogę na to poradzić , mam to wyssane z Mlekiem Mojej Matki...

Z tymi sferami, to ja z przymrużeniem oka, bardziej w nawiązaniu do tego, co Kowalski napisał. Fakt, nazwisko się ładne ostało, ale nic poza tym, zresztą mniejsza o to. Dziekuję za odpowiedź, coż rzec, rozumiem...ale pojąc nie mogę.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Niejaki ... "balsza"... napisał co napisał... i jak zwykle ,
na samym początku swojej prośby o pomoc , od Nas Tu Już na miejscu przebywających ,
....OKŁAMAŁ NAS...bez pardonu...!!! ... JAK większość polaczków pchających się z wysp do Norge... .
OT Mentalność ... DRESIARZA... ...
NIBY nic nie wie o Norge taki zagubiony , taki nieporadny , SZUKA PRACY... , bo na wyspach kryzys ... .
A FAKTYCZNIE Gość kuty na cztery nogi ... i jeszcze śmie wyszydzać... !!! .
CZYŻBY NIE WIERZYŁ SWOIM ZNAJOMYM ...? , których ma Ponoć w Norge...! .

A na dodatek, do duetu przyczłapał Jakiś tam ..."GlobalCitizen"... i wtóruje nieudolnie jak po prochach , też pewnie wyspiarski dres... bo jak inaczej nazwać kogoś kto TAKIE BZDURY WYPISUJE...

PRZECIEŻ TO NA WYSPACH ... są Dresiarskie mafie które walczą między sobą o każdego kto przyjedzie świeży z kraju ...by Go obedżeć z paru funtów i zostawić na pastwę losu pod nieznanym adresem...
TU W NORGE TEGO NIE MA...w każdym bądź razie o takich praktykach nie słyszałem ...
TU nie ma ŚCIANY PŁACZU Z LIPNYMI ADRESAMI KWATER i jeszcze bardziej lipnymi ofertami pracy...
To jak taki Global może takie bzdury pisać ...? .
A Może ON jeszcze nie Oprzytomniał i cały czas myśli , że jest nadal na wyspach...!!! .

GLOBAL i balsza TO CO MY TU PISZEMY to NIE SĄ ŚMICHY CHICHY ...

My piszemy całkiem poważnie o warunkach jakie tu panują ... ,
Przeczytajcie sobie prasę , która opisuje przypadki całych rodzin które są deportowane bo zjechali bez pieniędzy w ciemno ...

BO KTOŚ OBIECAŁ PRACĘ i MIESZKANIE i Ludzie kupili bilet w jedną stronę ....
NAM TAKICH PRZYGŁUPÓW NIE POTRZEBA ...

JA nie chcę się wstydzić w sklepie , bo jakaś menda polaczkowa , kradnie chleb i margarynę z półki i jeszcze wali łaciną bo akurat Go przyłapano...
Mnie i resztę Osób Tu pracujących , znają Norgi prawie po imieniu ...
To Nie Wyspy , gdzie jesteś bezimienny....

TO NIE JEST ŚMIESZNE ... TO JEST ŻAŁOSNE... Co Sobą OBOJE REPREZENTUJECIE...!!! .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
F O R U M O W A... M A F I A ... W NATARCIU...!!!...

Co jak co ... ale taki atak przeprowadzić na biednego Forumowicza ....!!! .
TOŻ to gorzej niż"... Polaczek , polaczkowi , WILKIEM..." , "...jak nie zaszkodzi to już pomógł..." .
TAKI jakiś..."andrzejek825" daję PRACĘ...!!!
Daje Zarobić ... co prawda Sam Sobie , ale jednak ....
A TU....Co ...???
Brak jakiegokolwiek zrozumienia ...
I TEN BEZPARDONOWY...WREDNY ATAK...!!! .

TAK zdołować gościa ....
Tyle się namęczył .... na klikał ... i na marne...
SZOK...!!!

JAK TAK MOŻECIE... NIEGODZIWCY....ZAZDROŚNICY...!!! .

Tak stłamsić , oddolną inicjatywę dojścia w lekki sposób -//3t/d-//-do bogactwa... .

NORMALNIE BRAK SŁÓW ...
Idę walnąć setkę bo aż w dołku MNIE ŚCISKA .... !!!

PO PROSTU NIE ZDĄŻYŁEM SPISAĆ TYCH NUMERÓW KONT...
I JAK JA DOJDĘ DO MEGO BOGACTWA....
NO JAK...???
Forumowa Mafio...!!! .
Zgłoś wpis
1 Post

(harry up)
Wiking
podaj namiary na swoje konto .......sprawdzimy czy aby twoje dochody z permiteringu nie są zbyt małe , może coś dołożymy
.
................................z poważaniem --- forumowa mafia
.
.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
harry up napisał:
... czy aby twoje dochody z permiteringu nie są zbyt małe....
SĄ...!!!... małe , bez sprawdzania ...
DLATEGO CHCIAŁEM ZAINWESTOWAĆ W TEN ŁAŃCUSZEK SZCZĘŚCIA....!!! .
A nóż widelec i mnie by się poszczęściło....
A UUUUUuuuuuuu......u....u...u.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
I CO...!!?? . ano ...
Znowu..." Fiona66"..Vel ..."Enya"...vel...vel..coś tam coś... !!! ...
Zaczyna Swoje boje ideologiczne , jak Zaślepiony MOHER z filmiku , któremu sztuczna szczęka wypada w szale ubliżania... , niewinnej sprzedawczyni...
PRZECIEŻ ..."Hardi" w temacie ... Urna wyborcza...przedstawił prawdę ...eksponując zdjęcie i trafnie je opisał...!! .

Mnie Osobiście Te Zdjęcie przypomina KARYKATURĘ Nietoperza .... i tu trzeba by było , przeprosić RZECZONEGO Nietopka za Jego Obrazę .... .

Oj Enya...Enya ... kiedy Ty w końcu zmienisz Swoje nastawienie do Innych , MYŚLĄCYCH nie koniecznie TWOIM tokiem postrzegania... rzeczywistości Ekonomiczno -Politycznej ,Otaczającego Ciebie Świata...!?.
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Wyraznie brak pracy i kasy rzuca ci sie na "czapeczke"

Kolejny raz, niezaczepiany, ignoworowany zupelnie przeze mnie ( i nie tylko mnie) po chamsku, jak przystalo na prawdziwego cwoka atakujesz mnie.

Wiec drugi juz raz, poniewaz znowu sie o to prosisz, odpowiem ci :

p......l sie jelopie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:Wyraznie brak pracy i kasy rzuca ci sie na "czapeczke"
Kolejny raz, niezaczepiany, ignoworowany zupelnie przeze mnie ( i nie tylko mnie) po chamsku, jak przystalo na prawdziwego cwoka atakujesz mnie.
p......l sie jelopie

I NADAL , NIC OGRANICZONA , POLITYCZNIE ISTOTO , nie rozumiesz ... !!! .
Nie dociera Do CIEBIE rzeczowa Krytyka ...
BO tylko Twoja Racja , jest prawdziwa i w ordynarny sposób , atakujesz na Oślep wszystkich dookoła ...! .

OT ... MOHEROWE skrzywienie ... Bywa ... !
A Już miałem nieśmiałą nadzieję , że trochę zmądrzałaś ...
WSZAK ... tak po Ludzku , opisałaś Swoje Kwestie w dziale rodzinnym .
Jednak to Tylko przykrywka ... i chwilowe zaćmienie z Twojej strony...
Niemniej , nie ma się co dziwić ...
PRZECIEŻ ...bezgranicznie popierasz Czarną Watykańską Mafię , Która Potrafi Kamuflować Swoje ZBRODNICZE poczynania jak Mało Kto na Tej Ziemi...
A i Twój Kandydat na prezydenta , też nie lepiej od Ciebie ukrywa Swoje Prawdziwe Oblicze...
Ciekawe Jak pobierałaś Od NIEGO Tak cenne Nauki...
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gabriel napisał:
p......l sie jelopie

BO tylko Twoja Racja , jest prawdziwa i w ordynarny sposób , atakujesz na Oślep wszystkich dookoła ...! .

PRZECIEŻ ...bezgranicznie popierasz Czarną Watykańską Mafię , Która Potrafi Kamuflować Swoje ZBRODNICZE poczynania jak Mało Kto na Tej Ziemi...
A i Twój Kandydat na prezydenta , też nie lepiej od Ciebie ukrywa Swoje Prawdziwe Oblicze...

Swedzial cie jezor od kilku tygodnie, juz by wygladalo, ze sie tobie polepszylo, ale nie, skadze, takim jak ty sie nie polepsza...

Wiec po raz 3 juz na twoja prosbe odpowiadam " p...... s.. j....."
Zgłoś wpis
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Fiona66 napisał:
gabriel napisał:
p......l sie jelopie

Swedzial cie jezor od kilku tygodnie, juz by wygladalo, ze sie tobie polepszylo, ale nie, skadze, takim jak ty sie nie polepsza...

Wiec po raz 3 juz na twoja prosbe odpowiadam " p...... s.. j....."

Ale nudy. Normalna ludzka klotnia. Nawet sie nie ma czego przyczepic.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok